Browsing: Kisah Legenda

Pitutur Luhur 4

Fokuscilacap.com, Pitutur Luhur – Kita diparingi cangkem siji lan kuping loro dening Kang Maha Kuwasa, lire mengku karep amrih kita kudu luwih…

Baca